Lineaire transport industrie

Voor de vervaardiging van onderdelen voor de lineaire transport industrie is Pillen inmiddels een ervaren speler. Verschillende klanten zien Pillen als een betrouwbare partner in de productie van onderdelen, (spare) parts en complete assemblages voor verschillende lineaire systemen.
Transport- en distributie lijnen
voor diverse producten en onderdelen worden steeds belangrijker in de verschillende sectoren door de toename van distributie magazijnen.

Lineaire systemen en processen | Lineaire transport industrie

Robotisering, Smart Industries, het internet met webshops, zijn technologische- en marktontwikkelingen waar productie processen, product afhandelingsprocessen, logistieke processen in mee moeten om de vraag aan te kunnen in de lineaire transport industrie.  Hierbij zijn moderne en betrouwbare transport systemen belangrijk.  De parts, subassemblages voor deze machines en systemen moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen omdat uitval, schade grote gevolgen kunnen hebben voor overige processen, waar deze machines ingezet worden. Pillen heeft hierbij een track record van duizenden onderdelen, sub assemblage van transportband systemen waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor u.

Automation Systems

Pillen produceert en levert verschillende high-quality products en oplossingen aan de automation industrie. Pillen heeft hierbij ook veel de ervaring in co-engineering met de klant voor spare parts en modulaire opbouw om kostprijzen zo optimaal mogelijk en scherp te houden.

Onderdelen voor automatiseringssystemen en distributielijnen zijn terug te vinden in:

  • Roterende draaitafels
  • Roterende indexeerders
  • Lineaire transport en verplaats systemen

Het succes van de zwakste schakel in de ketting

Lineair Transport Distributie Industrie Magazijn Pillen Group

In welke machines en transport systemen vind je de onderdelen en assemblages terug?

Onze product oplossingen en systemen worden toegepast in verschillende sectoren. De lineaire transportsystemen zoals distributielijnen worden ieder op een eigen manier toegepast. Mocht er een mogelijke sector nog niet beschreven zijn, laat het ons weten, wij bekijken graag wat wij voor deze sector kunnen doen.

  • Automotive industrie
  • Logistieke industrie 
  • Food & non-food productie
  • Warehousing / opslag
  • 24/7 productie faciliteiten
  • Baggage afhandeling systemen
  • etc.
Informatie opvragen

Shop conveyor belts – Lineaire transport industrie


Vanuit de business unit toelevering produceert Pillen ook al jaren lang onderdelen voor kassaband loopband systemen, deze productie van loopbanden is ondermeer voor een zusterbedrijf Pillen Checkout Systems, een gerenommeerdere partner in kassameubelen.

Maar ook worden er onder private label onderdelen of complete transportband / conveyorbelt systemen geproduceerd voor internationale interieurbouwers.