Wij zijn Pillen

Als toeleverancier zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, bewerken, assembleren en monteren van componenten uit metaal, hout en kunststof.

Met onze ervaring, kennis en de technieken die wij beheersen, produceren wij ook eigen producten. Wij zijn wereldwijd actief in elke branche.

Onze technieken
Ons werk

Product idee of ontwerp?

Gekant Ventilatierooster Kanten Plaatmateriaal Pillen Group
Buigen Extrusieprofiel Pillen
Horizon Solar Car Twente University Pillen Precision
\\pillen-fs2\PR-Runner\Pillen Group\Marketing\Teksten\TekstenBranches 2101\Fotos erbij\NL\Lineaire industrie\verkleind

Wat wij doen…

Ontwikkeling

Wij verzorgen en ondersteunen uw complete projectmanagement en productmanagement. Denk hierbij aan het uitvoeren van technisch onderzoek, het productdesign conceptmatig, de engineering, het uitwerken en bouwen van prototypes maar ook het uitvoeren van metingen op specificaties van vorm, plaat en oppervlakte.

Toelevering

Met onze toelevering bewerken en leveren wij hoogwaardige producten uit metaal, hout en kunststoffen. Van enkelstuks tot middel en grote 24/7 series. Van speciale dunne plaatbewerking  tot complete aluminium profielbewerking tot en met verspaning.

Assemblage & montage

Wij kunnen uw onderdelen of halffabrikaten assembleren tot een gewenst eindproduct. Dit eindproduct kunnen wij (voor)monteren in onze eigen montageruimten. Als het gewenst is testen en meten onze specialisten de producten voor een onafhankelijk advies.

Ons machinepark

Neem contact op

Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u gewoon met ons in contact komen?

Telefonisch: +31 (0)544 390000

Per mail: info@pillen.eu

Wilt u dat wij contact opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Choose File