Foto’s

Dit is ons fotoboek. Wie zijn wij? Wat doen wij? En voor welke opdrachtgevers en klanten werken wij?
Wij zijn een one-stop-shopping Nederland maakbedrijf! Opdrachtgevers en klanten hebben uitdagingen om een product of een onderdeel gerealiseerd te krijgen.
Onze opdrachtgevers zijn erg uiteenlopend, bent u een technisch tekenaar, product ontwerper, architect, directeur, inkoper, etc?
Graag gaan wij in gesprek om de product uitdaging helder op ons vizier te krijgen, waarna wij met onze engineers en machinepark het product gaan produceren.

Een greep uit ons werk visualiseren wij graag in verschillende foto impressies.

Fotoboek algemeen

Foto’s van onze gerealiseerde producten zeggen veel meer dan duizend woorden.
Pillen is uw volwaardige partner in de complete toelevering van uw product en/of halffabricaat.

Ons technische tekenaars en ons machinepark staat voor uw klaar om uw product te produceren en te realiseren. 
Ontwerp, productie en assemblage faciliteiten, niets is ons te gek, wij maken het onmogelijke mogelijk voor u als opdrachtgever.

(im)POSSIBLE?
We make it possible!

Fotoboek toeleveringen

Wij leveren onderdelen en halffabricaten aan u als opdrachtgever toe.  Bij ons bestaat de mogelijkheid om in middelgrote en grote series onderdelen en halffabricaten voor u te produceren.  Onze toeleverende bedrijven zijn gespecialiseerd om een hoogwaardig onderdeel of product uit metaal, kunststof of hout te produceren.

Stuur uw productie tekening of productontwerp op en wij gaan met u in gesprek om de uitdaging te produceren. Geen tekening of ontwerp maar wel een product idee? Ook biedt Pillen de mogelijkheid om uw idee met ons te delen en vanuit dit vertrekpunt de verdere mogelijkheden te realiseren.
Ontwerp, prototyping, productie, montage, assemblage, Daag ons uit! 

Aluminium frezen deksel

Precision/ verspaning

Speciale plaatbewerking

(Speciale) plaatbewerking

Lassen en montage

Profielbewerking

Voor onze opdrachtgevers en klanten zijn wij een full-service partner in de ontwikkeling, productie & assemblages van producten. Wij ontzorgen en maken producten en zijn daarbij een OEM-Partner.  Een Original equipment manufacturer realiseert eindproducten die onderdeel zijn van een groter geheel.

Reseach and Development, (re-) engineering, sourcing, productie en assemblage, wij realiseren al deze facetten voor o.a. apparatenbouw en machinebouw, maar ook voor verschillende design (interieur) merken.

Fotoboek Producten & Project montages

Productie & Montage van designproducten

Uitbesteding productie

Machine & Apparatenbouw

Fotoboek Checkouts & eigen merken

Foto’s van onze eigen producten geven een beeld wat wij allemaal kunnen realiseren voor onze klanten / opdrachtgevers.
Onze kassameubelen zijn  door ons zelf ontworpen, geproduceerd en als eindproduct bij diverse retailomgevingen geplaatst.
De kassameubelen van Pillen Checkout Systems kom je tegen bij winkels en bedrijven in de food en non-foodsector. Zoals; supermarkten & drogisterijen, tuincentra & bouwmarkten, bioscopen, etc.

Wij denken in oplossingen, wanneer opdrachtgevers een probleem hebben, lossen wij het op!
Zo zijn een aantal van onze eigen eindproducten ontstaan, zoals HeatFun, infraroodverwarming, PR-Runner, interieurbeleving en akoestiek, Taglumo, design LED verlichting.
Deze product oplossingen worden door de volgende opdrachtgevers toegepast: Installateurs, Architecten, Interieurbouwers, Scholen & universiteiten, Gemeentes, Provinciale (overheids-) instellingen, etc.

Wij ontwerpen, produceren en assembleren onze oplossingen zelf op Nederandse bodem, alles om comfortabele, stijlvolle interieroplossingen te realiseren voor woonomgevingen en werkomgevingen.

Interieur systemen

Checkouts & Interiors

Eigen merken