Instore signing

De kunst van het presenteren en communiceren op de winkelvloer. De afdeling Pillen products ontwerpt, produceert en monteert instore signing oplossingen voor ieder winkelinterieur. Van winkeldisplay tot complete plafondelementen of XXL fotoprints. Kijk ook op: www.pr-runner.com
Meer info nodig?
info@pr-runner.com
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op

Display oplossingen & instore signing

Een goede winkelpresentatie verdient zich terug! Een goed gevoel in een winkel of afdeling draagt bij aan de complete winkelervaring van uw klant! Sinds 1997 denken wij in innovatieve en creatieve retail oplossingen. Groot geworden in checkous en kassameubelen. Maar sinds jaren ontwerpt, produceert en monteert Pillen ook displays, productpresentaties en complete instore signing. Combinaties van hout, metaal, LED functies maken van uw product een eye-catcher!  In elke pixel zit bij Pillen emotie.

Een goede productpresentatie

Als retailprofessional is Pillen al sinds 1997 actief in diverse retailomgevingen. Wij verbouwen in veel winkelconcepten lichtgewicht aluminium profielen die bespannen kunnen met zogenaamde peesdoeken. Deze peesdoeken zijn eenvoudig uit te wisselen en geven ook een warme en luxe uitstraling. Deze kunnen indien gewenst ook uit gevoerd worden met een LED verlichting voor nog meer impact.  Inmiddels worden deze textielframe oplossingen ook toegepast in checkouts, counters, stellingen en maken zijn tegenwoordig integraal deel uit van veel retail signing.

Kijk voor meer informatie over instore beleving op de website van PR-Runner.com onderdeel van de Pillen Group

Eigenschappen

Merk
PR-Runner
Website
www.pr-runner.com