Checkouts & Retail

Mag ik aan u voorstellen? Pillen Checkout Systems – dé kassameubel pionier. Al meer dan 20 jaar staat ons familiebedrijf voor de ambitie ‘innovatie’. Talrijke innovaties zoals het eerste kassameubel met infraroodverwarming en stazit combinatie typeren ons DNA. Deze innovaties zijn ontstaan vanuit onze wens om van de kassazone dé plek te maken waar men zich comfortabel voelt. En dat in elk opzicht.
Meer info nodig?
sales@checkouts.eu
+31 (0)544 390000
Of neem direct contact op

Wij ontwerpen en bouwen Checkoutzones sinds 1997

Pillen ontwerp, produceert en installeert sinds 1997 checkouts en retailconcepten en groeit Pillen door in diverse andere eigen producten en labels.   Klik op de desbetreffende product of markt voor meer informatie. Lokaal ontworpen – lokaal geproduceerd „Made by Pillen“ is het motto van onze kerncompetenties: hoogwaardige kassameubelen, die op het gebied van technologie, materiaal en ergonomie niets te wensen over laten.

Alles vanuit LIchtenvoorde
Op onze locatie in het Achterhoekse Lichtenvoorde ontwerpen en producten wij uw checkout oplossingen en verzorgen wij het hele project van A tot Z. U profiteert hierbij van de expertise van ons team die continue in beweging is om innovatieve
en creatieve oplossingen te bedenken. Zij hebben door de jaren heen een brede kennis en veel ervaring in de metaal- en houtbewerking opgebouwd.

Met overtuiging zeggen wij: ‘Heeft u een speciale wens voor uw kassazone? Kom dan naar Pillen Checkouts – bij ons is niets onmogelijk!

Waar vind je onze kassameubelen en producten terug? 

  • Supermarkten
  • Retail
  • Drogisterijen
  • Bouwmarkten
  • Tuincentra

Voor zowel grote ketens als kleine ondernemers heeft Pillen Checkout Systems een geschikte klantspecifieke kassameubel.

Headlines –
Binnenkort Online: De nieuwe website van Pillen Checkouts nog even geduld!

Soms zeggen beelden meer dan duizend woorden, bekijk hier ons fotoboek.

Eigenschappen

Bedrijf
Pillen Checkout Systems bv
Bewerkingen
Ontwikkeling, Productie Assemblage, Intallatie
Capaciteit
Enkel stuks tot grote series
Materiaal
Materiaalonafhankelijk
Producten
Kassameubels, balies, plafondelementen en accessoires