Bioscopen en

theaters

Voor diverse bioscopen en theaters leveren wij verschillende interieur- & product oplossingen.

Akoestisch geluiddempende interieur producten zoals mobiele scheidingswanden, wandpanelen en plafondelementen. Maar ook bijzet modules, mobiele kassa’s / checkout systemen en displays worden veel toegepast in bioscopen en theaters. Maar ook in andere culturele centra kunnen deze interieurproducten worden ingezet.
Onze oplossingen worden ontwikkelt, geproduceerd en samengesteld in Lichtenvoorde.

Informatie opvragen

Bioscopen en theaters flexibel interieur

Steeds meer bioscopen en theaters hebben naast de hoofdactiviteiten van voorstellingen en entertainment ook meer behoefte om bijvoorbeeld congreszalen flexibel in te delen aangepast naar de groepsgrootte. Of om de akoestiek te verbeteren in verschillende ruimtes. Dit laatste kan georganiseerd worden door de toepassing van plafondelementen in organische (ronde & ovale) vormen, maar ook door rechthoekige geluiddempende baffles op te hangen. Voor ieder wat wils, passend bij de interieurbeleving. 

Ook groeit de behoefte om groepen bezoekers snel en veilige entree te bieden. Door de inzet van bijvoorbeeld bijzet balies die kunnen fungeren als controle balie voor toegangsbewijzen.  Deze balies zijn flexibel inzetbaar en kunnen op verschillende plekken (zoals; in de entree, gangen, garderobe, loungegedeeltes, etc.)  ingezet worden in de bioscopen en/of theaters. 

Bioscopen en theaters

Bioscopen en theaters

Entertainment experience

Wat dacht je van de experience rondom de popcorncorner en horeca in bioscopen of in een theater nog meer beleving creëren van een avondje uit?  Steeds vaker zien wij dat film theaters deze ruimte omtovert tot een totaal experience center met point of sales activiteiten en afrekenpunten zoals kassasystemen en displays, ook in de horeca gedeeltes van een bioscoop of theater.

Door ons innovatieve out of the box denken, samen met de klant komen wij tot complete experience concepten die wij van idee tot eindresultaat produceren én assembleren. 

Meer weten?

Informatie opvragen

Bekijk de video’s

Interieur- en designproducten

Interieurbouw & meubelen