Architecten en

Productdesigners

Wij zijn producent en toeleverancier (OEMér) van design producten.

Vanuit de oorsprong produceren wij onderdelen – parts uit metaal. Sinds 1997 produceren wij ook voor onze opdrachtgevers in de retail, kassameubelen. Dit alles onder de merknaam: Pillen Checkout Systems bv.  Ervaring in ontwerp, concepting, engineering, productie en assemblage hebben wij dan ook zeker in de loop van de jaren opgedaan. Naast bewerkingen van diverse metaalsoorten, hebben wij onze productiefaciliteiten uitgebreid met een eigen interne hout- en kunsstofbewerking met eigentijdse machines.
Met onze eigen montage- en assemblage afdeling zijn wij als geen ander instaat om voor onze opdrachtgevers producten te realiseren.

Informatie opvragen

Van idee tot (design) product

Architecten, interieurarchitecten, stylisten, product ontwerpers en designers zijn overweldigend enthousiast over onze manier van samenwerken.
Materiaalkennis van metaal, hout, kunststof, steen en glas is enorm en weten wij om te zetten naar ongekende (design) producten als eindresultaat.

Wij produceren als OEMér o.a. de volgende complete producten:

  • Design meubilair (tafels, stoelen, kasten, etc);
  • Buitenkeukens en outdoor living sets;
  • Design LED armaturen;
  • Displayzuilen & vitrines.

Op de volgende pagina wordt meer beschreven over interieur design producten.  

Architecten en productdesigners

Bioscopen en theaters

Waarom in Nederland laten produceren?

Afhankelijk van de seriegroottes wordt er een haalbaarheid analyse gemaakt samen met de opdrachtgever. Veelal zijn (re)producties van merken en designs zeer geschikt om door Pillen te laten produceren. Ook de mogelijkheid om enkelstuks of kleinere series bij ons te laten maken is mogelijk.
De productie is ook dichtbij huis waardoor de levertijden korter zijn maar ook bijdraagt aan circulair denken en doen.

Meer weten?

Informatie opvragen

Bekijk de video’s

Interieur- en designproducten

Interieurbouw & meubelen